fbpx

Въведи ключова дума

Ориз от карфиол

Ориз от карфиол

Ориз от карфиол

Карфиолът е прекрасен – мек и нежен вкус, който лесно се напасва към почти всяко ястие, в зависимост от използваните подправки и продукти в него.
Време за подготовка 15 minutes
Време за готвене 15 minutes
Общо време 30 minutes
Course Side Dish
Кухня Без глутен, Веган, Вегетарианско, Кето, Нисковъглехидратен, Палео
Порции 6 порции

Необходими продукти
  

  • 500 грама карфиол пресен
  • 3 супени лъжици кокосово мляко
  • 50-60 грама кашу предварително киснато 3 часа с малко хималайска сол
  • 30-40 грама златни стафиди
  • няколко стръка пресен кориандър нарязан на дребно
  • морска сол, черен пипер и канела на вкус

Инструкции
 

  • Наситни карфиола в чопъра или го нарежи на много дребно.
  • Задуши го на котлона в голям тиган с 3 лъжици кокосово масло за 5-6 минути.
  • Добави подправките, кашуто и стафидите.
  • Задуши за още една минута, отстрани от котлона и добави нарязания на дребно пресен кориандър.
  • Добър апетит 🙂
Ключови думи карфиол, кашу, кокосово мляко, кориандър, стафиди

Свържи се с автора:

Ако мога да ти помогна с персонални съвети или насоки, не се колебай да се свържеш с мен тук email me или тук call me

Остави коментар

Твоят имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Recipe Rating